Project & Quality Training International

Project Management & Validatie

Van oktober 20, 09:00 tot oktober 20, 17:30
Geplaatst door René van Opstal
Categorieën: Project Management
Labels: NL, € 750
Gezien: 369

Cursus details

Sprekers

 • René van Opstal

  René van Opstal

   

  René is een zeer ervaren en intelligente consultant op het gebied van proces automatisering en systeem selectie en advies. Daarnaast kan hij, door zijn grote ervaring met het uitvoeren van projecten (van ontwerp, uitvoering tot project management) goed sturing geven aan groepen mensen, of dit nu in project teams is of aan een engineering team van een klant. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in farmaceutische projecten. René is zeer resultaatgericht en denkt analytisch en snel

  René is een erkend ISA trainer voor ISA-95 en ISA-88.

  René heeft voor de ISPE  de "Community of Practice" voor Process Analytical Technology, voor Good Automation Manufacturing Practices en Project Management voor de Benelux opgericht. René is president van de ISA Nederland sectie.

  René is six sigma black belt en werkt met statistischel software modellen om batch processen te optimaliseren.

  René is gecertificeerd als PRINCE 2 Practitioner.

 • Tim Mojet

  Tim Mojet

  Na de Hogere Informatica Opleiding aan de HTS in Den Haag heeft Tim meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd op het gebied van projectmanagement, vooral in life science en finance. Daarin neemt hij een uitvoerende rol aan, of adviseert hij hoe projecten op te zetten, weer vlot te trekken of tot een goed einde te brengen. Tim heeft ook de nodige consultancy en trainingswerkzaamheden verricht.

  Een greep uit de onderwerpen waarin Tim tot nu toe actief is geweest: GAMP® / Computerized System Validation / Annex 11 / 21 CFR Part 11, Quality Management Systems, Infection Control Validation, Business Process Management, Risk Management, Document Management, Serialization, Manufacturing Execution Systems, Process Improvement, Business/IT-Alignment, Mission / Vision / Strategic Goals.

  Vooral als iets minder goed loopt, daalt Tim enthousiast af naar de inhoudelijke details. Communicatief sterk, verbindt hij mensen en komt hij vlot tot praktische oplossingen. Dat doet hij met humor en respect; ieders belang wordt behartigd. Tim heeft een scherp oog voor scope, onderbouwing en zuiverheid. Tim’s set aan sociale vaardigheden komt ruimschoots terug in de trainingen die hij geeft.

x