Project & Quality Training International

Selecteer de taal

Frits Vogt

Frits Vogt

 Frits Vogt  

Na de Leraren Opleiding en een studie Fysische Chemie aan de Rijksuniversiteit van Groningen heeft Frits inmiddels zo’n 30 jaar ervaring in de farmaceutische en medische hulpmiddelen industrie. Beginnend als validatie engineer op het gebied van sterilisatieprocessen, heeft hij in de loop van de tijd zich ontwikkelt als een ervaren expert en een bruggenbouwer tussen kwaliteit en engineering.

Frits heeft een ruime ervaring opgedaan op het gebied van onder anderen Quality Assurance, Quality Management Systemen, Computerized Systems (GAMP, Annex 11, 21 CFR Part 11), Sterilization, Aseptic Production, Validation Master Planning (zowel in projecten als policy voor validatie en kwalificatie volgens Annex 15) ,  Risk Management, Change Management, Design Control.

Frits heeft altijd gewerkt voor zowel lokale organisaties binnen Nederland als voor corporate organisaties over de hele wereld, waarbij hij als verantwoordelijke voor Validatie veel ervaring heeft opgedaan met de Nederlandse Inspectie, Notified Bodies (o.a. TÜV), FDA en andere instanties. Frits deelt zijn kennis en ervaring graag met zowel management en directie als met de mensen op de werkvloer en is daarom een echte teambuilder. Dit is ook een belangrijke reden voor Frits om zich te willen inzetten voor training en opleiding bij PQT International.

Mobiel: +31 (0) 6 55771484
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.