Project & Quality Training International

Selecteer de taal

Menno Zweegman

menno - Empack 

Na de HTS Elektronica is Menno 3 jaar werkzaam geweest bij IHN (Ingenieursbureau Het Noorden) en vervolgens 3 jaar bij Holec Projects. In deze jaren is Menno betrokken geweest bij diverse projecten bij verschillende bedrijven.

Vervolgens is Menno 10 jaar in Hoogezand bij SCA in dienst geweest als procesengineer, projectleider en machinecoach (productieleider). Menno is bij SCA in 2006 gecertificeerd als BlackBelt in Lean en 6 Sigma. 

Met de bovenstaande ervaringen is hij altijd bezig geweest met procesverbeteringen.

In 2007 is Menno een nieuwe uitdaging aangegaan bij Abbott. Abbott is een wereldwijd opererende Health Company, waar op dat moment Lean /6 Sigma en change management geïntroduceerd werden.

Bij Abbott heeft Menno diverse trainingen gegeven op het gebied van Lean en 6 Sigma (Yellowbelt, Greenbelt, Blackbelt, Sponsor trainingen, Awareness en Changemanagement). Tevens heeft Menno diverse programma’s/projecten geleid.

Na de Masterblackbeltopleiding in 2008 te Chicago (George Group) heeft Menno zich verder verdiept in het vakgebied van Lean en  6 Sigma. 

Afgelopen jaren is Menno trainingen en lezingen gaan geven, o.a:

  • Assen en Utrecht op uitnodiging van Imtech/Qconsult: Continu verbeteren en OEE verbeteringen
  • Zwolle op de Food Tech beurs: Continu verbeteren
  • Ede op uitnodiging van stichting PAVO: Opleiden, belangrijk aspect van Continu Verbeteren
  • Tevens heeft Menno een aantal Workshops gegeven over Design of Experiments (DOE) aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle voor een groep internationale studenten, die de minor Process optimalisatie volgen

Mobiel: +31 (0) 6 39209361
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.