Project & Quality Training International

Selecteer de taal

"Mensen iets laten leren kost geld; mensen niets laten leren kost kapitalen" 

Project & Quality Training International houdt zich bezig met het geven van training in Project en Quality Management.

Wij bieden trainingen aan van één of meerdere dagen, met een maximum van 20 deelnemers per training. Op deze manier wordt de kennis van de trainer goed overgebracht naar de deelnemers en is er optimale interactie tussen trainer-deelnemer en tussen de deelnemers. Omdat onze trainers ruim ervaring hebben in hun vakgebied (meer dan 20 jaar), bieden ze de theorie op een zeer praktische manier aan. Veel praktische voorbeelden worden besproken en iedere training bevat meerdere workshop sessies waarin de deelnemer kan oefenen met het trainingsonderwerp.


Daarnaast bieden wij ook trainingen aan welke specifiek voor uw bedrijf en / of organisatie op maat zijn gemaakt. De trainer zal vooraf met u contact opnemen om te bespreken welke onderwerpen u behandelt zou willen hebben. Dit geeft een optimale balans van de kennis welke de deelnemers al hebben en de kennis die nodig is om de deelnemer naar een hoger niveau te brengen.

 

 

PQT trainers bij de 10de verjaardag van de ISPE GAMP COP Benelux in Brussel

PQT International richt zich op de Life Science Industrie; (bio) farmaceutische, (medische) voedingsmiddelen, medische hulpmiddelen en ziekenhuizen.


Voor meer informatie zie onze contact pagina of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..