Project & Quality Training International

Selecteer de taal

ISA-95

ISA-95 is een werledstandaard die u helpt bij de integratie tussen uw business systemen en productie management (MES) systemen.

Veel productiebedrijven hebben aanzienlijk geïnvesteerd in flexibele Manufacturing Execution Systems en in een geavanceerde Enterprise Resource Planning (ERP) systeem. Deze investeringen, kan echter niet toegeven hun volle potentieel tot elke toegang heeft tot de informatie en de mogelijkheden van de ander. De ANSI/ISA95 standaard adressen die coördinatie probleem op door een stevige, robuuste definitie van zakelijke activiteiten en de informatie die moet stromen tussen deze twee domeinen.

Deze training leert ook de gebruikte terminologie in de Informatie Technologie (IT)-afdelingen, zodat de productie en IT-personeel effectief samen kunnen werken aan integratie projecten. Deze training omvat een aanpak om de integratie van productie systemen met andere zakelijke logistieke systemen met behulp van de modellen en de taken in de ANSI/ISA95 standaard. De training beschrijft in detail de informatie die moet worden gedeeld tussen het bedrijfsleven (ERP) en werkvloer systemen. Enterprise Control / integratie is de integratie van de business en administratieve processen het beheer van de bestelling en producten met de fabriek die verantwoordelijk is voor real-time proces uitvoering. Business systemen richten zich op het optimaliseren van bedrijfsprocessen en operationele besluitvorming, terwijl het ontwikkelen van besturingssystemen zich richt op de controle en optimalisatie van real-time productie processen en middelen.